måndag 7 februari 2011

Bild från insidan

Idag har vi varit inne i huset för första gången. Mattias kompis Björn följde med och hjälpte oss med var vi skulle sätta högtalarna till vårt ljudsystem. Det blev 6 högtalare inne och 3 högtalare ute. Dessa är indelade i zoner för att vi ska kunna se på tv och lyssna på musik samtidigt.
Huset är över förväntan. Alla rum känns större och bättre. Den största överraskningen är ovan trappan. Takhöjden där är fantastisk. Helt öppet upp till taket på andra våningen. Detta ger ett luftigt och pampigt intryck när man kommer in genom ytterdörren. Det finns en liten besvikelse. Badrummet uppe känns lite mindre pga att snedtaket gick väldigt långt över rummet. Nu längtar vi som galningar:) tyvärr hade jag ingen kamera med mig men jag tog en bild med mobilen.

1 kommentar:

  1. Vad härligt. Vi längtar tills vi kan komma upp o kolla. Det får bli när det är lite varmare. Kanske till påsk nån dag. Vi kan måla om det skulle passa. Pussa och krama lilla My. Det skulle vara trevligt med en bild av henne på hennes alldeles egna lilla blogg

    SvaraRadera